MO:19 February 8-10

Select Language ->

The new partner Framåt för fler i rörelse! A cooperation between Svenska Spel and The Swedish Sports Confederation arrange together with Parasport Skåne the activity area at Malmö Open! 

This will be open Saturday 10th of February at 10.00-16.00, in the foyer of Baltiska Hallen (outside the table tennis venue).

 

Två av tre svenska barn och ungdomar rör sig för lite.* Det vill vi ändra på! Därför är vi engagerade i Svenska Spel och Riksidrottsförbundet satsning Framåt för fler i rörelse! 

Parasport Skåne i samarbete med Framåt för fler i rörelse! bjuder in till prova-på verksamhet under Malmö Open!

Ta chansen att testa hur hårt du skjuter i handboll, hur träffsäker du är i innebandy, hur snabb och duktig du är i rullstolsbasket, hur det är att spela pingis eller hur bra du är på Boccia. Du får även möjligheten att träffa oss från Parasport Skåne och dess föreningar.

Detta sker i foajéerna på Baltiska Hallen i Malmö under lördagen den 10 februari, mellan kl. 10-16.

Målet är att utveckla verksamhet som skapar rörelseglädje och rörelseförståelse hos fler och motverka en stillasittande livsstil.

Vi vill att fler ska vara fysiskt aktiva hela livet! Tillsammans kan vi göra stor skillnad. Vi får inte glömma att vi vuxna sätter exemplet. När det handlar om att röra på sig är det som allt annat i livet - barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör!

Ni, tillsammans med era aktiva är hjärtligt välkomna till att testa nya sporter eller bara hänga med oss.
Hoppas vi ses där!

 

Läs mer om initiativet på svenskidrott.se/framatforflerirorelse

#framåtförflerirörelse

Källa: Centrum för idrottsforskning

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd